Turnare în metal

Turnare în metal

i{n}stance oferă servicii de turnare de ultimă generație. Folosind cele mai noi echipamente de turnare in vacuum, serviciile noastre livrează de fiecare dată un rezultat consistent, cu o suprafață netedă a obiectului din metal. Prin folosirea celor mai noi tehnologii, procesul nostru de turnare face posibilă realizarea și a celor mai fine modele, obținând detalii la nivel de filigran.

Datorită efectului de vacuum, rezultat este o piesă turnată densă, rezistentă și compactă, pentru piese cu design complex și detalii fine.

Pregătirea copacilor cu modele

Pentru serviciile de turnare putem folosi obiecte printate 3d sau obiectele clienților din ceară. Fiecare dintre modele este așezat pe un copac de turnare cu atenție pentru a asigura canale de curgere pentru metal în procesul de turnare. Copacul de turnare este apoi ambalat în masa de ipsos și amplasat într-un cuptor de calcinare. În urma acestui proces rezultă o matriță negativă a obiectului printat 3d.

Matrițare

Următorul pas, după realizarea copacilor din ceară cu modele este procesul de ambalare. Folosim ca masă de ambalare pulberi special realizate pentru rășini printate 3d care asigură un proces de ardere fără reziduuri și ne-deformarea pieselor.

Pentru a obține cele mai bune rezultate masa de ambalare este mixată și turnată într-un mediu cu vacuum, iar cilindrul de turnare este vibrat pentru a asigura o eliminarea bulelor de aer.

Turnare în metal

Ultimul stadiu al procesului implică folosirea negativului întărit din ipsos în care se toarnă metalul. Pentru aceasta folosim cele mai noi tehnologii și echipamente care automatizează procesul și pot turna mai multe tipuri de metal, incluzând alamă, argint, aur, platină sau oțel.

După turnare, obiectele sunt procesate, curățate de masa de ambalare și finisate la cerința clientului.

PREȚURI

Prețurile sunt calculate pentru fiecare obiect în funcție de material.

Toate prețurile sunt în euro și nu includ TVA.

* OFERIM UN DISCOUNT 20% PENTRU COMENZI ÎNTRE 20 – 50 GRAME, FARA MATERIAL* OFERIM UN DISCOUNT 30% PENTRU COMENZI ÎNTRE 50 – 100 GRAME, FARA MATERIAL* OFERIM UN DISCOUNT 40% PENTRU COMENZI PESTE 100 GRAME, FARA MATERIAL

PREGĂTIRE ȘI POSTPROCESARE MODEL 1.8 euro/piesă
3.6 euro/comandă (2-5 piese)
Turnare 4 EURO/GRAM DE ARGINT FĂRĂ MATERIAL
4.9 EURO/GRAM DE ARGINT INCLUZÂND ARGINTUL 925
TURNARE EXPRES (IN 2 ZILE LUCRĂTOARE) 15 EURO/COMANDĂ
COMANDĂ MINIMĂ 10 GRAME DE ARGINT
TIMP REALIZARE COMANDĂ 5-7 ZILE LUCRĂTOARE
* PENTRU COMENZI MAI MICI DE 10 GRAME ARGINT SE PERCEPE TAXA PENTRU TURNARE EXPRES
* OFERIM UN DISCOUNT 10% PENTRU CEI CARE AU FACUT CURSURI CU NOI LA SERVICII, FARA MATERIAL

 

CONTACTAȚI-NE

Dacă vă interesează să prototipați cu i{n}stance și fie aveți un model de fabricat, fie v-ar plăcea să cumpărați unul dintre cele existente, sau dacă doriți informații suplimentare, echipa noastră așteaptă întrebările voastre. 

Contact

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security