Modelare 3D

Pentru fabricația digitală, este esențial a avea un model 3D bine construit. De aceea, echipa noastră de designeri computaționali crează și optimizează modelele digitale. Aveți opțiunea să alegeți unul dintre modelele noastre gata făcute (ori să modificați forma unuia dintre ele), fie să aduceți schițe sau modele neterminate pe care vă putem ajuta să le transformați în obiecte ce pot fi realizate folosind unelte digitale.

Misiunea noastră

Filosofia i{n}stance este dependentă de cercetarea și optimizarea digitală. La baza fiecărui prototip stă o strategie digitală precisă, ce testează limitele designului computațional și a fabricației digitale.

Procesul nostru continuu de experimentare și de perfecționare a modului în care ducem un model din digital în mediul fizic a condus la o serie de prototipuri finalizate din care puteți alege. Fiecare prototip este generat în mod algoritmic, folosind unelte parametrice. Prototipurile sunt parte din colecții variate, în funcție de algoritmul folosit. Folosind strategii de customizare în masă, putem fabrica digital în serie produse unice.

Toate modelele create de noi sunt gata de printat.

Realizați proiectele voastre

În cadrul i{n}stance vă încurajăm să veniți cu ideile sau schițele voastre, pe care noi le putem modela. În acest mod, ne asigurăm că oferim clienților noștri posibilitatea să își realizeze propriile idei.

De asemenea, putem optimiza sau remodela modele digitale existente, dacă sunt neterminate sau nu sunt optimizate pentru fabricație. În acest mod, abordarea noastră câștigă valoare educațională, întrucât noi considerăm că prin cunoașterea specificațiilor de fabricație și prin modelarea corectă orice prototip poate fi materializat prin tehnologii digitale de fabricație.

Vă oferim diferite tipuri de prototipare, și ne străduim să creăm o comunitate de designeri, clienți și producători prin natura muncii noastre.

Personalizați

Designerii i{n}stance au creat modele ce pot fi transformate ușor, prin abordarea algoritmică a designului.

Vă invităm să parcurgeți colecțiile noastre și să alegeți un prototip de la care să derivați, creând ceva unic, modelat și fabricat special pentru voi.

PREȚURI

 

Vă oferim servicii de modelare 3d la o rată fixă de 15 euro/oră.

Contactați-ne pentru a vă evalua corect proiectul.

 

CONTACTAȚI-NE

Dacă vă interesează să prototipați cu i{n}stance și fie aveți un model de fabricat, fie v-ar plăcea să cumpărați unul dintre cele existente, sau dacă doriți informații suplimentare, echipa noastră așteaptă întrebările voastre. 

Contact

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security