Servicii

Servicii personalizate

i{n}stance este despre crearea de produse unice, folosind tehnologia digitală. Gama noastră de servicii este variată pentru a ne asigura că oferim clienților noștri posibilitatea de a fabrica și personaliza propriile lor modele. Ducem mai departe abordarea tradițională, inspirată de manierismul arhaic în care oamenii mergeau la un specialist pentru a crea ceva unic pentru ei înșiși, prin adaptarea acestei logici designului computațional, facilitând producția în serie a obiectelor diferite.

Printare 3D

Echipa noastră, în cadrul i{n}stance, lucrează cu diferite materiale și tipuri de imprimante 3D. De la folosirea rășinii și stereolitografie, până la plastic și extrudare strat după strat, ne place să investigăm și să optimizăm toate modalitățile de printare 3D. Puteți personaliza fiecare dintre printurile dumneavoastră nu doar ca geometrie, dar și prin alegerea din gama noastră variată de materiale și tehnici disponibile.

Modelare 3d

Importanța modelului digital este crucială. i{n}stance dorește să folosească, să dezvolte și să ducă mai departe ultimele noutăți din domeniul digital. Folosim strategii de optimizare digitală, atât în printarea 3d cât și în modelare, pentru a crea prototipuri viabile. Echipa noastră vă poate oferi modele gata făcute, care pot fi supuse personalizării, dar putem să vă ajutăm și să implementați propriile modele sau schițe.

Turnare metal

Combinând abordările meșteșugului tradițional cu tehnologiile de de ultimă oră, i{n}stance folosește printarea 3D în procesul de turnare a metalelor prețioase. Prin optimizarea formelor pentru obținerea de elemente ce pot fi create prin turnare, se pun împreună mediul digital cu metodele tradiționale de creare a bijuteriilor, care utilizează materiale nobile precum argint, aur, platină sau alamă.

 

CONTACTAȚI-NE

Dacă vă interesează să prototipați cu i{n}stance și fie aveți un model de fabricat, fie v-ar plăcea să cumpărați unul dintre cele existente, sau dacă doriți informații suplimentare, echipa noastră așteaptă întrebările voastre.

Contact

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security