Termeni și condiții

Termeni și condiții

instance.ro (denumit “instance” sau “noi”) este proprietatea a SC Digital Craft SRL, strada Icoanei numărul 83, București, România, sub numărul J40/6182/2015, cod unic de înregistrare RO34545754. Pentru a cumpăra de la instance.ro, trebuie să completați detaliile dumneavoastră pe site-ul nostru.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie să aveți vârsta legală. Dacă aveți cum 18 ani, este necesar să oferiți implicare unui părinte sau tutore pentru procesul de comandă. De asemenea, este important să ne oferiți datele de identificare corect, necesare pentru folosirea serviciilor și pentru procesul de cotare (nume și prenume, adresa de email, adresa din buletin, adresa de livrare, numărul de telefon, data nașterii).

Dacă una sau mai multe informații se modifică, vă rugăm să ne anunțați la hello@instance.ro. În folosirea serviciilor, sunteți de acord să ne oferiți informații corecte, adevărate, curente și complete despre dumneavoastră. Dacă considerăm că aceste informații nu sunt întrunite, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile noastre, pentru o perioadă de timp nedeterminată. Datele dumneavoastră vor rămâne confidențiale și nu vor intra în posesia a părți terțiare care pot fi folosite pentru alte scopuri.

Securitate website

Pentru a vă asigura o experiență de cumpărare sigură, simplă și sigură pentru dvs., site-ul instance.ro utilizează tehnologia de criptare Secure Socket Layer (SSL). Aceasta asigură și protejează datele pe care le trimiteți prin intermediul internetului.

Serviciul SSL este furnizat de Autoritatea de certificare Comodo, cea mai mare autoritate de certificare SSL din lume.

Când SSL este activat, veți vedea un lacăt în partea superioară a browserului dvs. și puteți face clic pe acesta pentru a afla informații despre înregistrarea certificatului digital SSL. De asemenea, veți observa că atunci când vă uitați la câmpul de locație (URL) din partea de sus a browserului dvs. veți vedea că acesta începe cu „https:„ în loc de „http:„ normal. Aceasta înseamnă că vă aflați într-un mod securizat.

Plată

Puteți să comandați produsele noastre de pe site-ul instance.ro. Toate produsele noastre sunt făcute la comandă. Nu păstrăm un stoc de produse. Pentru produsele listate pe site-ul nostru puteți să le comandați prin intermediul sistemului de checkout.

Pentru a primi o ofertă de preț pentru produsele personalizate, este necesar să ne contactați prin emailul nostru hello@instance.ro sau folosind formularul de contact pe site-ul nostru. Mesajul trebuie să conțină modelul 3D pe care doriți să îl tipăriți și toate informațiile necesare pentru o estimare corectă: dimensiunea corectă etc. După primirea acestor informații, vă vom trimite o ofertă personalizată, variind în funcție de complexitatea, dimensiunea și timpul de imprimare al modelului.

Plata comenzilor dvs. va fi efectuată la alegerea dvs. Puteți plăti prin card de credit / debit (Visa sau MasterCard), prin transfer bancar sau rambursare. Utilizăm o modalitate de tranzacționare sigură, prin intermediul platformei WooCommerce.

Toate tranzacțiile sunt protejate de sistemul 3D Secure și sunt gestionate de gateway-ul de plată Netopia Mobilpay.

Livrare

Produsele noastre sunt ambalate cu grijă în cutii special designate, ce sunt protejate prin bubble wrap și carton. În consecință nu suntem responsabili pentru nici un defect de transportate.

Livrarea serviciilor sau ale produselor noastre este taxată separat. Oferim livrare gratuită la comenzi în Romania de peste 200 lei.

Produsele și serviciile noastre sunt disponibile în România și în Uniunea Europeană și le puteți ridica din sediile noastre sau sau vă pot fi livrate.

Folosim Fan Courier ca un curier pentru Romania si UPS ca si curier in intreaga lume.

Orice dată de livrare pe care o oferim este estimată și nu ne asumăm răspunderea pentru daunele sau costurile cauzate de întârzierea datorată curierului. O livrare în România durează de obicei între 2-4 zile de la predarea pachetului curierului.

Rețineți că toate produsele și serviciile noastre sunt făcute la comandă și necesită între 5-10 zile lucrătoare pentru a fi finalizate. Dacă o comandă va fi întârziată mai mult decât aceasta, veți fi anunțat (ă).

Dacă doriți produsele sau serviciile noastre și nu aveți domiciliul în România, vă rugăm să ne scrieți la hello@instance.ro pentru o ofertă de preț.

Rețineți că toate expedițiile din afara UE pot face obiectul taxelor și impozitelor la import, care sunt impuse odată ce o livrare ajunge în țara dvs. Prin urmare, taxele suplimentare pentru vamă trebuie să vă fie suportate.

Retururi & Rambursări

Dacă nu sunteți 100% satisfăcut de produsul sau serviciul pe care îl furnizăm, îl puteți returna în termen de 14 zile de la primirea produsului sau a serviciului respectiv. Banii dvs. vor fi returnați de Digital Craft (instance.ro) în termen de 14 zile de la întoarcere.

În cazul în care doriți returnarea unui produs, vă rugăm să ne trimiteți o cerere de returnare a produsului sau produselor prin e-mail la adresa hello@instance.ro. Va trebui să suporți costul pentru expedierea produsului returnat.

Returnarea banilor se face prin transfer bancar, pe baza informațiilor furnizate în e-mailul de returnare (numărul contului, banca în care este ținut contul și numele deținătorului contului).

La returnarea unui produs, aveți obligația de a returna produsul fără nici un fel de deteriorare, în calitatea și cantitatea originală, în cutia de bijuterii pe care ați primit-o. Prin produs înțelegem bijuteriile, cutia și prospectul de prezentare a produsului. În retur vă va trebui să includeți o scrisoare de retur care să includă numărul contului, banca în care este ținut contul și numele deținătorului contului.

În cazul următoarelor produse care au fost făcute pentru a măsura sau personaliza conform specificațiilor dvs., nu le puteți returna:

  • produse realizate folosind aplicațiile web customizer
  • inele realizate la o anumită dimensiune aleasă din pagina produsului
  • orice comenzi speciale făcute pentru noi, care se fac folosind cererile dvs. specifice

Produsele de mai sus intră sub incidența art. 10, litera c din OG 130/200, conform legii române.

Prețuri și Taxe

Prețurile pentru fiecare produs sau serviciu sunt afișate pe site, atât în RON (leu), fie în Euro, pe baza preferințelor dvs. Prețul afișat poate fi modificat sau poate fi aplicată o politică de reducere.

If by any kind of error the displayed price is zero, Digital Craft (instance.ro) is not obliged to commercialize that particular product at said price, considering it a technical error.

Prețurile pentru produsele noastre includ TVA (19%) conform legislației românești.

Prețurile pentru serviciile noastre sunt exprimate în euro și nu includ TVA (19%) conform legislației românești.

Drepturi de autor

Designul, textul, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul instantei.ro sunt o proprietate exclusiva a Digital Craft srl, orice intentie de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, vinde sau modifica continutul, datele, informatiile și materialele găsite pe site-ul respectiv sunt strict interzise fără acordul scris al unui reprezentant Digital Craft. Ca o excepție de la cele de mai sus, partajarea conținutului, a datelor și a informațiilor găsite pe site-ul respectiv pe social media este permisă de oricine dacă este furnizat un link către site-ul web (https://www.instance.ro).

Politică de protecție a datelor cu caracter personal

Luam protecția datelor tale private în serios. Ca parte a Termenilor și condițiilor generale de utilizare folosim și o Politică de protecția datelor cu caracter personal. Utilizarea site-ului implică că ați citit și sunteți de acord cu Politica de protecția datelor cu caracter personal.