V-Ray pentru Rhino

Toate produsele V-Ray

V-Ray pentru Rhino

V-Ray pentru Rhino vă ridică randările la nivelul următor. Cu o interfață de utilizator familiară și prietenoasă, V-Ray livrează rapid și fiabil imagini de o foarte mare calitate. Lucrând cu scene mici sau foarte mari, se integrează perfect în fluxul de lucru Rhino, funcționând nativ cu suprafețe NURBS pentru o curbură nelimitată. Construit pentru robustețe și flexibilitate, V-Ray pentru Rhino permite vizualizări pentru produse, bijuterii, clădiri și multe altele. În timp ce aduce un set complet de instrumente pentru randare, inclusiv iluminat și materiale, vă permite să vă concentrați mai mult pe design și să fiți mai creativi cu un flux de lucru mai rapid și mai intuitiv.

Caracteristicile speciale includ:

  • Ușor de folosit. Ușor de învățat și ușor de utilizat, V-Ray funcționează perfect cu instrumentele versatile de modelare 3D ale Rhino.
  • Viteză. Randați rapid, proiectați mai repede. V-Ray pentru Rhino vă permite să petreceți mai mult timp fiind creativ și mai puțin timp în așteptare.
  • Calitate. V-Ray vă permite să randați imagini de cea mai înaltă calitate posibilă – chiar în Rhino.
  • Control creativ. Concentrați-vă pe design, cu un set complet de instrumente creative pentru lumini, materiale și randare.
  • Putere. V-Ray vă oferă puterea de a randa totul și orice – de la concepte rapide la cele mai mari și mai detaliate modele 3D.
  • Standardul industriei. Designerii de top se bazează pe V-Ray în fiecare zi pentru a vizualiza produse, clădiri și multe altele.

Randare

Randați pe motoare CPU sau GPU super rapide care se potrivesc cel mai bine cerințelor dumneavoastră de proiect. Eliminați zgomotul și accelerați timpul de randare. Utilizați randarea interactivă pentru a vedea rezultatele imediat pe măsură ce modificați luminile, materialele sau camerele. Randați elemente separate pentru o post-procesare ușoară. Utilizați V-Ray Swarm pentru randări distribuite simple și scalabile.

V-Ray este acum disponibil în Grasshopper și obiectele și scenele pot fi randate fără a le transfera în Rhino. Realizați animații cu studii de lumină, animații rotative și fly-through. Randați în cloud cu un singur clic. Automatizați instantanee de randare sau mai multe fișiere simultan. Folosiți inteligența scenei pentru a vă optimiza timpul și calitatea de randare. Utilizați randarea viewportului pentru feedback instant. Randați măștile de obiecte cu cripto matte pentru o post-procesare mai precisă.

Iluminare

Folosiți lumini adaptive pentru a accelera timpul de randare până la x7. Controlează toate luminile scenei simultan în editorul de active. Realizați iluminare interioară realistă cu iluminare globală puternică și rapidă. Tipurile de lumină prestabilite vă ajută să redați iluminarea naturală sau artificială. Folosiți HDR (hyper-dynamic-range) pentru a vă lumina scena. Folosiți soarele și cerul pentru lumina zilei realistă. Utilizați instrumentul de analiză a iluminării pentru a vizualiza valoarea lux a oricărei scene.

Interfață utilizator

Camera

Lucrați cu camere din lumea reală, reglând expunerea, balansul de alb și adâncimea de câmp. Creați conținut de realitate virtuală. Profitați de strălucirea accelerată de GPU, de orbire și de praf și zgârieturi generate procedural pentru un plus de fotorealism. Utilizați comenzile camerei pentru expunere automată și balans de alb automat pentru cele mai ușoare randări.

Materiale, texturi, efecte atmosferice & volumetrice

Creați materiale bazate pe fizică care să arate exact ca lucrurile reale. Utilizați instrumentele de texturare cu un set bogat de proceduri care nu necesită UW unwrapping. Utilizați propriile materiale Rhino care sunt convertite în materiale V-ray. Este disponibilă o bibliotecă extinsă de materiale încorporate de peste 1000 de materiale de tip drag and drop. Un suport nativ pentru reflexii metalice asigură o mai mare compatibilitate cu alte materiale PBR din alte aplicații, cum ar fi Substance Designer.

Oferiți profunzimea scenelor cu efecte 3D de ceață și împrăștiere a luminii. Adăugați adâncime imaginilor cu perspectivă aeriană. Randarea materialelor volumetrice pentru împrăștierea luminii și transluciditatea.

Gestionarea geometriei

Utilizați obiecte proxy care sunt extrem de detaliate și complexe, cum ar fi iarba, copacii și mașinile pentru eficiența memoriei. De asemenea, proxy-urile V-Ray pot fi pre-animate. Controlați aspectul proxy-urilor din fereastra Rhino. Selectați din mesh întreg, boundign box sau punct (origine), Previzualizare personalizată și noul mod de previzualizare Proxy low poly. Adăugați detalii de suprafață cu displacement pentru materiale arhitecturale perfecte, cum ar fi cărămida și piatra. Adăugați mai mult fotorealism scenelor dvs. cu iarbă, țesături și covor cu V-Ray Fur. Randați rapid secțiuni și secțiuni transversale cu V-Ray Clipper. Importați și redați scene V-Ray din alte aplicații, cum ar fi 3dsMax, Revit și SketchUp sau partajați complet gata de redare V-Ray pentru scene Rhino.

Licențe:

V-Ray pentru Rhino este disponibil doar cu abonament.

Toate licențele sunt disponibile pentru perioada abonată. Prețurile includ asistență și acces la toate versiunile și actualizările viitoare. Abonamentul trebuie reînnoit pentru a continua să utilizați software-ul

Livrare:

Toate licențele sunt livrate electronic.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security