Rhino 7

Toate produsele Rhino

 • 5.861,05 lei
  Quickview

  Rhino 7 comercial pentru Windows si Mac

  (995 euro + TVA / 4925,25 lei + TVA)

  Cea mai nouă versiune de Rhino 7 pentru utilizare comercială.

  Aceasta este o licență pentru un singur utilizator.
  5.861,05 lei
  5.861,05 lei
 • 3.504,85 lei
  Quickview

  Rhino 7 comercial pentru Windows si Mac – Upgrade

  ,
  (595 euro + TVA / 2945,25 lei + TVA) 

  Actualizare pentru versiuni mai vechi de Rhino la cel mai nou software.

  Acesta este o licență pentru un singur utilizator.
  3.504,85 lei
  3.504,85 lei
 • 1.148,65 lei
  Quickview

  Rhino 7 educațional pentru Windows si Mac

  (195 euro + TVA / 965,25 lei + TVA)

  Cel mai nou software Rhino 7 pentru utilizare educațională.

  Acesta este o licență pentru un singur utilizator. Pentru achiziționarea acestei licențe este necesară o dovadă a statutului educațional. [spb_icon_box box_type="left-icon-alt" box_icon_type="icon" icon="fas fa-exclamation-triangle" animate_svg="no" target="_self" animation="none" animation_delay="0" icon_color="#fc0000" animated_box_style="coloured" animated_box_rounded="yes" width="1/1" el_position="first last"] Acest produs nu poate fi cumpărat online. Vă rugăm să ne contactați pentru achiziție. [/spb_icon_box] [sf_button colour="lightgrey" type="standard" size="standard" link="https://www.instance.ro/acasa/contact/?lang=ro" target="_self" icon="fas fa-angle-right" dropshadow="no" rounded="no" extraclass=""]Contactați-ne[/sf_button]
  1.148,65 lei
  1.148,65 lei
 • 559,60 lei
  Quickview

  Rhino 7 educațional pentru Windows si Mac – upgrade

  (95 euro + TVA / 470,25 lei + TVA)

  Actualizare pentru versiuni mai vechi de Rhino la cel mai nou software pentru utilizare educațională.

  Acesta este o licență pentru un singur utilizator. Pentru achiziționarea acestei licențe este necesară o dovadă a statutului educațional. [spb_icon_box box_type="left-icon-alt" box_icon_type="icon" icon="fas fa-exclamation-triangle" animate_svg="no" target="_self" animation="none" animation_delay="0" icon_color="#fc0000" animated_box_style="coloured" animated_box_rounded="yes" width="1/1" el_position="first last"] Acest produs nu poate fi cumpărat online. Vă rugăm să ne contactați pentru achiziție. [/spb_icon_box] [sf_button colour="lightgrey" type="standard" size="standard" link="https://www.instance.ro/acasa/contact/?lang=ro" target="_self" icon="fas fa-angle-right" dropshadow="no" rounded="no" extraclass=""]Contactați-ne[/sf_button]
  559,60 lei
  559,60 lei
 • 5.743,24 lei
  Quickview

  Rhino 7 educațional pentru Windows si Mac – Licență laborator

  (975 euro + TVA / 4826,25 lei + TVA)

  Cel mai nou software Rhino 7 ca o licență de laborator pentru utilizare educațională.

  Acesta este o licență pentru 30 de utilizatori. Pentru achiziționarea acestei licențe este necesară o dovadă a statutului educațional. [spb_icon_box box_type="left-icon-alt" box_icon_type="icon" icon="fas fa-exclamation-triangle" animate_svg="no" target="_self" animation="none" animation_delay="0" icon_color="#fc0000" animated_box_style="coloured" animated_box_rounded="yes" width="1/1" el_position="first last"] Acest produs nu poate fi cumpărat online. Vă rugăm să ne contactați pentru achiziție. [/spb_icon_box] [sf_button colour="lightgrey" type="standard" size="standard" link="https://www.instance.ro/acasa/contact/?lang=ro" target="_self" icon="fas fa-angle-right" dropshadow="no" rounded="no" extraclass=""]Contactați-ne[/sf_button]
  5.743,24 lei
  5.743,24 lei
 • 1.737,70 lei
  Quickview

  Rhino 7 educațional pentru Windows si Mac – Licență laborator upgrade

  (295 euro + TVA / 1460,25 lei + TVA)

  Actualizare pentru versiuni mai vechi de Rhino ca o licență de laborator la cel mai nou software pentru utilizare educațională.

  Acesta este o licență de laborator cu 30 de utilizatori. Zoo sau Cloud Zoo sunt necesare pentru gestiunea licențelor. Aceste unelte de licențiere sunt cu utilizare gratuită. Pentru achiziționarea acestei licențe este necesară o dovadă a statutului educațional. [spb_icon_box box_type="left-icon-alt" box_icon_type="icon" icon="fas fa-exclamation-triangle" animate_svg="no" target="_self" animation="none" animation_delay="0" icon_color="#fc0000" animated_box_style="coloured" animated_box_rounded="yes" width="1/1" el_position="first last"] Acest produs nu poate fi cumpărat online. Vă rugăm să ne contactați pentru achiziție. [/spb_icon_box] [sf_button colour="lightgrey" type="standard" size="standard" link="https://www.instance.ro/acasa/contact/?lang=ro" target="_self" icon="fas fa-angle-right" dropshadow="no" rounded="no" extraclass=""]Contactați-ne[/sf_button]
  1.737,70 lei
  1.737,70 lei

Rhino 7

Rhino3d este unul dintre cele mai versatile programe de modelare din lume. Este folosit de arhitecți, designeri, bijutieri, ingineri, constructori și makeri, adaptându-se nevoilor fiecăruia. Indiferent dacă creați, editați, analizați, documentați, randați sau animați modele 3d, Rhino3d vă aduce performanțe inegalabile la un preț foarte competitiv.

Chiar dacă excelează în manipularea suprafețelor freeform în format NURBS și geometria de subdiviziune (SubD), Rhino3d poate gestiona, de asemenea, linii, curbe, nori de puncte și geometria mesh, ceea ce îl face astăzi unul dintre cele mai căutate software pentru interoperabilitate.

Folosit de studiourile de arhitectură precum Zaha Hadid Architects, MAD Architects, BIG, 3XN, UN Studio, peste tot în jurul lumii, facilitează modelarea liberă a formelor de suprafețe netede, de natură organică, și eficientizează construcția acestora.

Rhino poate crea, edita, analiza, documenta, randa, realiza animații și citi curbe, suprafețe și solide NURBS*, geometrii de subdiviziune (SubD), nori de puncte și geometrii de tip mesh. Cu Rhino nu există limite privind complexitatea, gradul sau dimensiunea geometriilor, dincolo de cele ale hardware-ului.

Caracteristicile sale includ:

 • Unelte de modelare 3d a formelor libere nelimitate precum cele pe care le găsiți doar în produse ce costă de 20 – 50 de ori mai mult. Modelați orice formă vă puteți imagina.
 • Modelați cu acuratețea necesară, fie că proiectați, prototipați, analizați sau faceți orice obiect, de la avioane la bijuterii.
 • Compatibilitatea cu toate celelalte softuri de proiectare, desen, CAM, inginerie, analiză, randare, animație sau ilustrare.
 • Poate citi și repara chiar și fișierele IGES care sunt o provocare pentru alte softuri.
 • Accesibil și ușor de învățat și folosit, pentru ca tu să te preocupi de proiectare și vizualizare fără să fi distras de software.
 • Rapid, chiar și pe un laptop. Nu are cerințe speciale de hardware.
 • Platformă de dezvoltare pentru sute de extensii specializate.
 • Disponibil la un preț accesibil. Hardware normal. Învățare facilă. Fără alte costuri suplimentare de mentenanță.
 • Rhino pentru Mac, cel mai versatil modelator 3d este acum disponibil pe macOS.

Nou în Rhino 7

Puteți crea forme organice cu noile instrumente SubD. Rulați Rhino și Grasshopper ca un Add-on Revit® cu Rhino.Inside.Revit. Utilizați algoritmul robust QuadRemesh pentru a crea meshuri quad frumoase din geometria NURBS sau alte meshuri.

SubD

Pentru designerii care trebuie să exploreze rapid formele organice, SubD este un nou tip de geometrie care poate crea forme editabile foarte precise formate din mai multe suprafețe cu continuitate pe toate direcțiile. Spre deosebire de alte tipuri de geometrie, SubD combină precizia formei libere, permițând în același timp editarea rapidă.

Rhino.Inside.Revit

Rhino.Inside.Revit aduce puterea Rhino și Grasshopper în mediul Autodesk Revit® și poate manipula geometrii native Revit pornind de la elemente simple precum axe sau parametrii de familii.

Rhino.Inside este o nouă tehnologie care permite încorporarea Rhino în alte aplicații Windows pe 64 de biți. Rhino.Inside.Revit se bazează pe această tehnologie și oferă o platformă pentru un nivel fără precedent de integrare între Rhino și Revit.

Din punct de vedere tehnic, este un add-on pentru Revit care încarcă Rhino și pluginurile sale (de exemplu Grasshopper) în memoria Revit, la fel ca orice alte programe de completare Revit. Grasshopper aduce o colecție de noi componente pentru interacțiunea cu Revit, precum și oferirea accesului la cele două API-uri software (Interfețe de programare a aplicațiilor) folosind componentele sale de script.

Practic vorbind, Rhino.Inside.Revit oferă un set de instrumente pentru reducerea decalajului dintre modelarea în formă liberă a Rhino și lumea BIM, deschizând bogatul ecosistem al Grasshopper către mediul Revit, permițând fluxuri și posibilități de proiectare complet noi.

QuadRemesh

Creați rapid un mesh quad din suprafețele existente, solide, meshuri sau subd-uri – ideale pentru randare, animație, analiză CFD sau FEA și inginerie inversă.

Prezentare, documentare și package manager

O serie de îmbunătățiri ale uneltelor de prezentare și randare în viewport precum materiale PBR, eliminarea artefactelor noise din randări folosind algoritmi de Inteligență Artificială, materiale emisive, fallof al intensității luminii

Rafinarea unor moduri de lucru și introducerea unor elemente noi de gestiune și vizualizare a layerelor, hatchuri transparente și gradient, selecții după nume, fonturi single line, unelte pentru matrițare și îmbunătățiri la citire și scriere formate native din și în alte softuri

Actualizarea vizualizărilor la cele mai noi standarde OpenGL pentru hardware modern și îmbunătățiri de performanță

Noi unelte pentru documentarea modelelor precum management al layout-urilor, câmpuri cu atribute de text în rhino dar și în blocuri cu atribute globale precum nume proiect, dată, autor, dar și specifice geometriei de tipul nume layout sau arie geometrică.

Un package manager ce simplifică gestiunea, căutarea și instalarea add-on-urilor pentru Rhino și Grasshopper

Windows și Mac

Rhino 7 este acum disponibil pentru Windows și Mac. Utilizați licența Rhino 7 pentru a lucra pe un Mac sau într-o sesiune Windows. Trebuie doar să vă așezați la un computer, conectați-vă la contul dvs. Rhino în timp ce utilizați Zoo Cloud și începeți să lucrați. O interfață familiară Rhino și o funcționalitate aproape completă sunt acum disponibile pentru utilizatorii Mac. Grasshopper este de asemenea inclus, iar unele plugin-uri au suport și pentru Mac.

Prezentare și randare

O caracteristică de prezentare îmbunătățită în Rhino 7 vă permite să comunicați mai bine în fiecare etapă de proiectare, de la lucrări conceptuale la prezentări finale de produse și animație. O gamă largă de materiale prestabilite, un nou motor de redare și suportul OpenGL pentru plăci video pentru jocuri și profesionale fac din Rhino instrumentul perfect pentru a capta, a reda și a prezenta proiectele voastre mai frumos.

Grasshopper

Cel mai important software de modelare parametrică din lume pentru arhitecți și designeri este acum inclus în Rhino 7. Toate scripturile dvs. anterioare sunt pe deplin compatibile cu Rhino 7, împreună de alte îmbunătățiri precum: output cu rezoluție mare, procesare paralelă, capacitate de a scrie cod în interiorul unui nod Grasshopper .
În ultimul deceniu Grasshopper a devenit o platformă de dezvoltare foarte robustă, care oferă o bază solidă pentru plugin-uri incredibile, de la analiza mediului până la controlul robotic.

Desen 3d și redactare

Profitați de noile instrumente de desen care vă transformă modelul 3d în reprezentări 2d pentru documentare și ilustrare. Personalizați aspectul și livrați desenele 2d în format vectorial ale viziunii dumneavoastră tridimensionale.

Documentare

Utilizați o gamă completă de adnotări personalizabile pentru a vă documenta proiectele cu instrumente text editabile. Prezentarea procesului proiectului dvs. nu a fost mai ușoară în 2d sau în vizualizări 3d.

Geometria de tip mesh

Editați geometria de tip mesh cu ușurință. Verificați integritatea, reparați, creați sau modificați mesh-uri. Convertiți NURBS în mesh și pregătiți geometria pentru fabricație.

Pluginuri

Extindeți funcționalitatea Rhino cu un ecosistem de plugin-uri și un set de instrumente de dezvoltare open-source. Acum este și mai ușor să găsești documentația online cu ghiduri și referințe API pentru programare avansată. Accesați Food4Rhino pentru o resursă completă de definiții de scripturi, tutoriale, materiale sau plugin-uri pentru a extinde funcționalitatea modelatorului Rhino.

Licențiere

Profitați de opțiunile de licență Rhino disponibile:

 • Cloud Zoo (nou) – Faceți licențele disponibile oriunde în lume printr-o autentificare (este nevoie de un cont Rhino).
 • Single-Computer – Licența Rhino pe un singur computer.
 • Zoo – Distribuiți un set de licențe Rhino în rețeaua dumneavoastră privată (este necesar un server Zoo).

Rhino 7 pentru Windows

Hardware

 • procesor 64-bit Intel or AMD (Nu ARM)
 • Nu mai mult de 63 nuclee CPU.
 • 8 GB memorie (RAM) sau mai mult recomandat.
 • 600 MB spațiu pe disk.
 • placă video capabilă de OpenGL 4.1 este recomandată.
  4 GB Video RAM recomandat.
 • Un mouse cu mai multe butoane și roată de scroll este recomandat.
 • SpaceNavigator este acceptat.
 • Hardware Apple Intel cu Bootcamp opțional. (Boot Camp nu este acceptat pe macuri Apple Silicon. M1)

Sistem operare Windows

Windows 10 sau 8.1

Conexiune la Internet necesară pentru

 • Descărcare și instalare.
 • Validare licență.
 • Cont Rhino necesar pentru:
  • Suport tehnic pe forum.
  • Gestionare licențe prin Cloud Zoo.

Nu se acceptă

 • Windows 8 sau mai vechi (Windows 7, Windows XP 64-bit, Windows Vista, NT, 95, 98, ME, or 2000, Windows 32-bit toate versiunile)
 • Boot Camp pe macuri Apple Silicon. M1
 • Sisteme de virtualizare pe macOS precum VMWare, Remote Desktop sau Parallels
 • Linux
 • procesoare ARM ce includ Microsoft SQ® 1 și 2

Rhino 7 pentru Mac

Hardware

 • Mac Intel Apple.
 • NU SE ACCEPTĂ: Mac Apple Silicon M1.
 • 8 GB memorie (RAM) sau mai mult recomandat.
 • 5 GB spațiu pe disk.
 • procesor grafic AMD este recomandat.
 • Un mouse cu mai multe butoane și roată de scroll este recomandat.
 • SpaceNavigator sau SpaceMouse Wireless opțional.

Sistem operare macOS

 • macOS 11 (Big Sur)
 • macOS 10.15.3 (Catalina)
 • macOS 10.14.6 (Mojave)

Conexiune la Internet necesară pentru

 • Descărcare și instalare.
 • Validare licență.
 • Cont Rhino necesar pentru:
  • Suport tehnic pe forum.
  • Gestionare licențe prin Cloud Zoo.

Nu se acceptă

 • Mac Apple Silicon M1 încă.
 • macOS 10.13.6 (High Sierra) sau mai vechi
 • Digitizoare (Faro, Microscribe)

Licențiere:

Toate licențele sunt permanente și nu expiră. Prețurile includ asistența și versiunile de serviciu pentru versiunea curentă. Nu există taxe de întreținere.

Modalitate livrare:

Toate licențele sunt livrate electronic.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security