Software

Licențe software

Furnizăm piața românească cu ecosistemul Rhino de aplicații software potrivite pentru afacerii dumneavoastră. Ne mândrim cu mai mult de 10 ani de experiență în a ajuta profesioniștii și afacerile lor în implementarea uneltelor de modelare 3d cu Rhino și proiectare parametrică prin Grasshopper în fluxul lor de lucru.

Training

Suntem un Rhino Authorized Training Center cu traineri experți ce organizează sesiune de training pentru Rhino și Grasshopper atât într-un program curent cât și sesiuni personalizate. Avem abilitatea de a gestiona toate nivelurile de învățare și organizăm sesiuni atât pentru începători cât și pentru avansați.

Suport tehnic

Obțineți suport tehnic necesar de la experți în domeniu ce folosesc activ Rhino și uneltele sale în activitatea de zi cu zi. Oferim consultanță și suport tehnic pentru toate produsele pe care le comercializăm.

Rhino3d, software de modelare

Rhino3d este unul dintre cele mai versatile programe de modelare din lume. Este folosit de arhitecți, designeri, bijutieri, ingineri, constructori și makeri, adaptându-se nevoilor fiecăruia. Indiferent dacă creați, editați, analizați, documentați, randați sau animați modele 3d, Rhino3d vă aduce performanțe inegalabile la un preț foarte competitiv.

Chiar dacă excelează în manipularea suprafețelor freeform în format NURBS și geometria de subdiviziune (SubD), Rhino3d poate gestiona, de asemenea, linii, curbe, nori de puncte și geometria mesh, ceea ce îl face astăzi unul dintre cele mai căutate software pentru interoperabilitate.

Folosit de studiourile de arhitectură precum Zaha Hadid Architects, MAD Architects, BIG, 3XN, UN Studio, peste tot în jurul lumii, facilitează modelarea liberă a formelor de suprafețe netede, de natură organică, și eficientizează construcția acestora.

Toate produsele Rhino

 • 6.158,25 lei
  Quickview

  Rhino 8 comercial pentru Windows si Mac

  ,
  (995 euro + TVA / 5175 lei + TVA)

  Cea mai nouă versiune de Rhino 8 pentru utilizare comercială.

  Aceasta este o licență pentru un singur utilizator.
  6.158,25 lei
  6.158,25 lei
 • Sale
  2.445,45 lei
  Quickview

  Rhino 8 comercial pentru Windows si Mac – Upgrade

  ,
  (595 euro + TVA / 3095 lei + TVA) (395 euro + TVA / 2055 lei + TVA până pe 27 februarie 2024) 

  Actualizare pentru versiuni mai vechi de Rhino la cel mai nou software.

  Acesta este o licență pentru un singur utilizator.
  2.445,45 lei
  2.445,45 lei
 • 1.207,85 lei
  Quickview

  Rhino 8 educațional pentru Windows si Mac

  ,
  (195 euro + TVA / 1015 lei + TVA) Acum disponibil la plată cu cardul Sodexo/Pluxee de prima de carieră didactică. Prețul pentru această metodă de plată va fi 1320 lei (TVA inclus).

  Cel mai nou software Rhino pentru utilizare educațională.

  Acesta este o licență pentru un singur utilizator. Pentru achiziționarea acestei licențe este necesară o dovadă a statutului educațional. [spb_icon_box box_type="left-icon-alt" box_icon_type="icon" icon="fas fa-exclamation-triangle" animate_svg="no" target="_self" animation="none" animation_delay="0" icon_color="#fc0000" animated_box_style="coloured" animated_box_rounded="yes" width="1/1" el_position="first last"] Acest produs nu poate fi cumpărat online. Vă rugăm să ne contactați pentru achiziție. [/spb_icon_box] [sf_button colour="lightgrey" type="standard" size="standard" link="https://www.instance.ro/acasa/contact/?lang=ro" target="_self" icon="fas fa-angle-right" dropshadow="no" rounded="no" extraclass=""]Contactați-ne[/sf_button]
  1.207,85 lei
  1.207,85 lei
 • 589,05 lei
  Quickview

  Rhino 8 educațional pentru Windows si Mac – upgrade

  ,
  (95 euro + TVA / 495 lei + TVA)

  Actualizare pentru versiuni mai vechi de Rhino la cel mai nou software pentru utilizare educațională.

  Acesta este o licență pentru un singur utilizator. Pentru achiziționarea acestei licențe este necesară o dovadă a statutului educațional. [spb_icon_box box_type="left-icon-alt" box_icon_type="icon" icon="fas fa-exclamation-triangle" animate_svg="no" target="_self" animation="none" animation_delay="0" icon_color="#fc0000" animated_box_style="coloured" animated_box_rounded="yes" width="1/1" el_position="first last"] Acest produs nu poate fi cumpărat online. Vă rugăm să ne contactați pentru achiziție. [/spb_icon_box] [sf_button colour="lightgrey" type="standard" size="standard" link="https://www.instance.ro/acasa/contact/?lang=ro" target="_self" icon="fas fa-angle-right" dropshadow="no" rounded="no" extraclass=""]Contactați-ne[/sf_button]
  589,05 lei
  589,05 lei
 • 6.033,30 lei
  Quickview

  Rhino 8 educațional pentru Windows si Mac – Licență laborator

  ,
  (975 euro + TVA / 5070 lei + TVA)

  Cel mai nou software Rhino ca o licență de laborator pentru utilizare educațională.

  Acesta este o licență pentru 30 de utilizatori. Pentru achiziționarea acestei licențe este necesară o dovadă a statutului educațional. [spb_icon_box box_type="left-icon-alt" box_icon_type="icon" icon="fas fa-exclamation-triangle" animate_svg="no" target="_self" animation="none" animation_delay="0" icon_color="#fc0000" animated_box_style="coloured" animated_box_rounded="yes" width="1/1" el_position="first last"] Acest produs nu poate fi cumpărat online. Vă rugăm să ne contactați pentru achiziție. [/spb_icon_box] [sf_button colour="lightgrey" type="standard" size="standard" link="https://www.instance.ro/acasa/contact/?lang=ro" target="_self" icon="fas fa-angle-right" dropshadow="no" rounded="no" extraclass=""]Contactați-ne[/sf_button]
  6.033,30 lei
  6.033,30 lei
 • 1.826,65 lei
  Quickview

  Rhino 8 educațional pentru Windows si Mac – Licență laborator upgrade

  ,
  (295 euro + TVA / 1530 lei + TVA)

  Actualizare pentru versiuni mai vechi de Rhino ca o licență de laborator la cel mai nou software pentru utilizare educațională.

  Acesta este o licență de laborator cu 30 de utilizatori. Zoo sau Cloud Zoo sunt necesare pentru gestiunea licențelor. Aceste unelte de licențiere sunt cu utilizare gratuită. Pentru achiziționarea acestei licențe este necesară o dovadă a statutului educațional. [spb_icon_box box_type="left-icon-alt" box_icon_type="icon" icon="fas fa-exclamation-triangle" animate_svg="no" target="_self" animation="none" animation_delay="0" icon_color="#fc0000" animated_box_style="coloured" animated_box_rounded="yes" width="1/1" el_position="first last"] Acest produs nu poate fi cumpărat online. Vă rugăm să ne contactați pentru achiziție. [/spb_icon_box] [sf_button colour="lightgrey" type="standard" size="standard" link="https://www.instance.ro/acasa/contact/?lang=ro" target="_self" icon="fas fa-angle-right" dropshadow="no" rounded="no" extraclass=""]Contactați-ne[/sf_button]
  1.826,65 lei
  1.826,65 lei

Grasshopper


Cu Grasshopper veți construi o logică formală, capabilă să genereze instantaneu variații nelimitate, toate la îndemâna designerului. Datorită naturii sale vizuale, nu este necesară cunoașterea programării sau a scripturilor. O comunitate open-source dedicată pugin-ului Grasshopper oferă sprijin și o bază de cunoștințe pentru dezvoltarea ulterioară.
Grasshopper este cel mai utilizat instrument de modelare parametrică din lume în arhitectură. Permite birourilor renumite precum ZAHA, BIG, OMA și SOM să livreze modele 3d construibile pentru proiecte foarte complexe.

V-Ray 5 pentru Rhino

Plug-ul de randare V-Ray, câștigător al multor premii internaționale, este acum complet implementat pentru Rhino. Ușor de utilizat, cu propria sa interfață cu care ești familiarizat, va oferi randări impecabile cu aceeași performanță și viteză ca orice altă platformă de modelare 3d.

Cu un manager de active centralizat vă puteți concentra pe proiectare și gestionarea unui set complet de instrumente creative pentru iluminat, materiale și opțiuni de randare. V-Ray 5 for Rhino funcționează cu randare CPU sau GPU și este complet controlabil din Grasshopper.

Fie că vrei să creezi o reprezentare schematică a proiectului tău, sau o randare precum a unei machete, sau o vizualizare super reală, V-Ray este instrumentul perfect, încorporat cu funcționalitatea sa completă în Rhino

Toate produsele V-Ray pentru Rhino

Cauți să înveți Rhino sau Grasshopper?

Partenerii noștri idz arhitectura au la dispoziție o gamă largă de cursuri, concepute pentru arhitecți, designeri, artiști sau ingineri, special concepute pentru a oferi cunoștințe atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați. Cu traineri autorizați cu experiență, veți învăța Rino fără efort și eficient. Exerciții de training special personalizate vor lega cadrul teoretic de a exersa fluxuri de lucru ancorate.

Vezi soluțiile de training

Training Rhino pentru bijuterii

I{n}stance oferă, de asemenea, instruire pentru bijutieri și designeri care doresc să învețe cum să folosească modelarea 3d și imprimarea 3d în fluxul lor de lucru. Acest curs, special croit pentru bijuterii, acoperă funcționalitatea de bază a Rhino și modelarea avansată a pieselor de bijuterii. Etapa finală a cursului permite fiecărui participant, sub supravegherea trainerilor, să își dezvolte propria piesă de bijuterie care va fi imprimată 3d și apoi turnată în argint.

Cursuri de Rhino pentru bijuterii
x Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security