Acasă

Despre

Cine Suntem

i{n}stance oferă posibilitatea de individualitate într-o eră a uniformizării. Permite tuturor utilizatorilor, indiferent de gradul de cunoștințe software, să folosească unelte algoritmice și de fabricație digitală. Descoperiți filosofia noastră și echipa noastră de designeri computaționali, care împreună vă ajuta să vă materializați ideile, folosind metode bazate pe algoritmi.

Produse

Ce facem

i{n}stance vă oferă oportunitatea atât de a cumpăra produse din gama noastră de modele existente, din diferitele colecții realizate de noi, cât și de a customiza sau de a dezvolta propriul produs unic. Vă invităm să ne prezentați ideile și schițele dumneavoastră, sau să personalizați produse din colecțiile i{n}stance.

Servicii

Cum procedăm

Echipa de cercetători digitali din spatele i{n}stance găsește mereu noi metode de a împinge limitele tehnologiei și a programelor de generare digitală. Studioul își concentrează eforturile către metode noi și inovative de a genera și produce bijuterii, testând noi materiale și combinând tehnologiile de fabricație, astfel îmbinând meșteșugul tradițional cu cel experimental. Vă invităm să aruncați o privire la ce tipuri de tehnologie combinăm și cum ne jucăm cu metode recunoscute.

 

Povestea noastră începe cu dragostea de a meșteșugări obiecte digitale.

See our story

Cele mai noi de pe Instagram

      x Logo: Shield Security
      This Site Is Protected By
      Shield Security